
zvířata
03.05.2014 09:59
21.04.2013 14:14
28.06.2012 14:06
28.06.2012 13:01
28.06.2012 13:06
Záznamy: 1 - 5 ze 5
Drůbež v kuchyni
14.05.2013 01:12
VEJCE
Vejce patří z hlediska výživy k nejhodnotnějším potravinám. Obsahují látky živící, sytící i ochranné....
21.04.2013 14:24
Zabití
drůbež se zabíjí před krmením (ráno) tak, aby došlo přeříznutí jícnu
i chřtánu, pak se nechá drůbež vykrvácet.
Škubání
zpravidla škubeme ihned po zabití, tučné kusy se většinou nechávají v chladu ztuhnout, drůbež před škubáním spaříme vodou a pak ihned škubeme, při tomto způsobu může...
21.04.2013 14:22
Rozeznáváme drůbež hrabavou, ke které patří kuřata mladá, kuřata krmná (pulardi a kapouni), slepice, krůty, krocani, perličky a holubi, a drůbež vodní, ke které počítáme kachny a husy.
Mezi pokrmy, jejichž obliba u nás stále vzrůstá, patří vhodně upravená drůbež, protože má chutné a křehké maso....
Kontakt
ČESKÝ SVAZ CHOVATELŮ OKRESNÍ ORGANIZACE TRUTNOV
Dvůr Králové n.L.
Erbenova 2365
544 01 tel.: 739 170 112
tel.: 721 566 729 csch-trutnov@seznam.cz
Erbenova 2365
544 01 tel.: 739 170 112
tel.: 721 566 729 csch-trutnov@seznam.cz